MANAGERZONE .

Merhaba değerli mz dersanesi sakinleri,

Yaklaşık ikibuçuk sene evvel sırf arkadaşlar oynuyor diye başladığım mz hikayesinde yoluma hala devam etmekteyim.işin enteresan tarafı ise beni oyuna başlatan arkadaşlar artık oyunda değil.

İlk 1 yılımda amaçsız bir şekilde oynarken İmparatorlar Ligi ile tanışmam sayesinde son 1,5 senedir ciddi bir şekilde oyuna asılmaktayım.Bunun nedeni de oyunun özellikle forum kısmından benim gibi sıkılan çok değerli insanlarla oluşturduğumuz dostluktan başka bir şey değil.

Online oyunları çokça oynamış bir insan olarak( travian,ogame vs,vs,vs) içine düştüğüm en büyük açmazın '' eğlenmek güzel vakit geçirmek için bulunduğum bu platformlarda gereksiz yere hırs siyaset vs vs vs yapılıp bizlerinde bu tartışmaların içine çekilmeye çalışılması sonucu artık oynadığım oyunun eziyet halini alması'' olmuştur.

Maalesef  sanal oyunlarda kullanıcılar en önemli gerçek olan eğlence güzel vakit geçirme gerçeğini kaçırıp gereksiz yere gerginliklere neden oluyorlar.

Özellikle mz tr forumlarında aktif bir oyuncu yorumcu olan ben, kadrolu gerginlik çıkartan tiplerden aşırı derece sıkılmış bulunmaktayım. Bu tipler oyuncuların kişilik haklarına saldırmayı adet haline getirip adeta bundan zevk alır hale geldiler.Bundan önceki zamanlarda bu tiplerden birini mahkemeye vermişliğim dahi vardır.

Arkadaşlar, önemli olan oynadığımız oyundan zevk alabilmek, zevk aldığımız insanlarla beraber bu oyunu oynayabilmek.

Herkese teşekkür ederim, kendinize iyi bakın.

zerdogan