sezon 46 yorumlaması.

Herkese merhaba,

sezon 46 yı da geride bırakmaya hazırlanıyoruz. tüm ekipler yoğun bir şekilde yeni sezonun yapılanmasına başlamış hatta bitirmiş durumdalar,

bu sezon bizim açımızdan beklentilerin karlışandığı bir sezon oldu.ligde aldığımız şampiyonluk, vede özellikle n.c. u 18 çeyrek final beni gayet memnun etti. tek memnuniyetsizliğim İMPARATORLAR LİGİ'nde takım performansının çok altında kalmış olmasıdır.

sezon 46 benim açımdan güzel geçerken MZ TR açısından hiç te güzel geçmedi,

tek tek sıralayalım:

1: Süper Lig: son dönemlerin en yavan süper lig mücadelesi oldu.süper lig ekipleri d2 ekiplerine karşı çok zorlandılar.d1 söylemiyorum bile. öne çıkan bir takım olmamasına rağmen ilhan hocam süper lige zevk verdi.

2: Forum: son 2 yılda bu kadar tek taraflı bir forum görmedim.belli bir kesim forum kısmını belli bir partinin yayın organı şeklinde kullanması artık tahammül sınırlarını aştı.

özellikle siyaseti geçmiş üzerinden yada siyasi çizgisi ideolojisi vsvsvsvs bilinen şair yazar düşünür üzerinden yapanların ceza almayışları forum adminlerine olan inancımızı yitirmemize neden oldu.

3: federasyonlar: tamamen kaos. ne olacağı belli değil. belli olan tek şey ise mz nin olmazsa olmazı olan politik,dini ırkçı vsvsvsvsvs yazılamaz kuralının federasyonlar kanalı ile çok güzel geçersiz kılındığı, özellikle ilgili üst yönetimlerin bu konuyu görmezden geldiği.

4: Toplu admin istifaları.: Bu olay aslında bize mz tr üst yönetiminde ciddi sıkıntı olduğunu anlatıyor.

5: Hileli transfer vede emek hırsızlığı:

aslında bu işe kanalize olanlar insanların gözünün içine soka soka bu işi yapıyorlar.Adına da tüccarlık diyorlar.sezon başında verilen cezalar,özellikle bir forum admininin de bu işten ceza alması durumu ortaya koyuyor.

6: mz tr nc seçiminde yaşananlar:

inanın hiç hoş şeyler değildi.

7:u21 milli takım hezimeti:

özellikle bu kadar tecrübeli bir ekibin u21 milli takımımıza gereken önemi verememesi.

8: sıralamada bir türlü istenen seviyeye gelememek.

bu noktanın etkenleri çok. fakat bukadar fazla üyeye sahip bir ülkenin de sıralamada ilk 4 te olması gerekir.

bu noktalar eleştirilen noktalar. her şey kötümü gitti? tabiki de hayır. Özellikle milli takımımızın uzun bir süre sonra dünya kupasında yarı final yapması gerçek anlamda taktire şayandır. tebrikler milli ekip.

zerdogan