Yeni sim Hakkında

1- oyuncular arasi farklar bariz ortaya cikmistir.kaliteli cok ozellikli tecrubeli bir topcu ile kalitesiz az ozallikli tecrubesiz bir topcu arasinda bariz fark gorunmektedir.

2- bu durumda oyuncularin oyun zekalari ( yer tutma ) paslasmalari , sutlari , kafa vuruslari , ve orta yapmalari ( forvet alaninda uzaktan sut ) kaliteli oyuncuyla , kalitesiz oyuncu arasinda bariz belli olmaktadir.
Kalitesiz bir kadro ( altyapi ) maca cikarsaniz ve kısa pas oynarsaniz bol bol top kaybedeceksinizdir.Sutlariniz tam anlamiyla yerini bulmacak , hatta 30 suttan 1 tanesi belki gol olacaktir.

3- oyunda yeni bir ozellik eklenmistir.oyun yuklenirken 2. veri tabani 768 iken 806 olmustur, bu ozellik veri tabani adi altinda sudur.
rakibinize karsi ustunluk saglamissiniz, taktiksel .yesil ışık, dizilis yesil ısık, talimatlar yesil ısık, sans faktoru yesil ısık ise
takiminiz ofansi cok az dusunerek, surekli top cevirme olayina girmektedir. atak yapacak ama sık degil, sut cekecek ama sık degil.
Bu olayda cok fazla skor tabelalarinin onune gecmektir.
( ornek ) bbm hocam ile yaptigimiz macta skor 1-0 idi ama aciklamalarda hak edilmis bir galibiyet diyordu, mac anlatiminin ilk yari ve ikinci yari son cumlelerine onem vermenizi isteyecegim.

4- patric ( crewin son anlatiminda ) oyuncular eger musaitse kafa paslari ni yapabilecek diyordu.
veri tabanlarini inceledigimde evet forvetlerden bahsettigini , musaitse kelimesi ile de , demekki rakip defans oyunculari ile simetrik ayni cizgiye gelmemesini kastettigini cıkarmis oldum,
forvetlerinizi rakip defan ile simetri cizgi halinde dizersen forvet oyuncularin gol atmakta , hatta kafa golu atmakta zorlanacaktir.

5- oyuncu ozellikleri ve kaliteleri yeni simde bariz fark ettiginden , kalecilerde de fark etmistir.kaliteli bir kaleci , kalitesiz bir forvetten cok zor gol yemektedir.

6- Simde teknik tabanli veri degisikligi olmamistir,
yani taktik ve dizilis , bolgesel alanlar ( nedir bunlar, antreman sahasina girildiginde bu bolgeleri goreceksinizdir.) bu uc ozellige bagli olarak verdiginiz talimatlar dir. Tekrar olarak bu duzeyde bir veri tabani degişikligi olmamistir.

7- Son olarak simdeki tum degişikler , su ana kadar bunlardir.Bu yazdigim bilgiler netlesmis bilgilerdir.hi,c bir kimseye yanlis yada eksik bilgi vermem, kesin egitim karakterimdir.

Saygi ve iyi eylenceler diliyorum.